mardi 9 mars 2010

Seminari de recerca de doctorat - Time management in project settings

Seminari de recerca de doctorat - Time management in project settings

http://www.uoc.edu/portal/catala/la_universitat/agenda/2010/agenda_063.html

Sala d'actes. eLearn Center.
Rambla de Catalunya 6
Barcelona

En el marc dels Seminaris de recerca de doctorat s'ofereix la conferència Time management in project settings, que serà impartida per la Dra. Margarita Romero, responsable d’e-learning al Departament d’Innovació Pedagògica i Aprenentatge d'Esade.

La recerca de la Dra. Margarita Romero té com objectiu la millora dels aprenentatge en situacions col·lectives d'aprenentatge mediat per ordinador (Computer Supported Collaborative Learning). La seva activitat docent es desenvolupa a ESADE com professora al PhD Program in Management Sciences, a la Universitat Autònoma de Barcelona com professora de Psicologia evolutiva i de l’educació i també es consultora a nivell internacional en l’àmbit de l’e-learning acadèmic i corporatiu per la ITIN University a Paris, la IUFM a la Guyana Francesa i el Educational Ministry of Algeria entre d’altres.

El seminari de recerca de doctorat està adreçat a doctorands, investigadors-doctors i a la comunitat del eLearn Center en general. El tema que la Dra. Margarita Romero analitzarà són les propostes metodològiques per l'estudi de la gestió dels temps d'aprenentatge en tasques col·lectives d'aprenentatge de llarga durada. Ens parlarà de l’experiència pràctica sobre la gestió del temps col·lectiva i analitzaren les seves implicacions.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire